tiistai 7. heinäkuuta 2015

Ruisrock 2015Nää on niitä hetkiä, niitä pieniä juttuja joista ajanmittaan tulee todella isoja. Nimittäin kesäillat hyvien ystävien kanssa, uudessa paikassa, uusilla festareilla jakamassa jotain aivan uskomatonta. Se fiilis kun näet sellaisia esiintyjiä joita et ole ikimaailmassa kuvitellut näkeväsi livenä. Muistan kun joskus seiskalla popitettiin Eminemiä, Snoop Dogia ja siinä samalla Pharellia, niin ei mulla ikimaailmassa käynyt mielessä että hän matkaisi tänne pieneen pohjoiseen maahan kuten Suomi, mutta niin vaan tuli ja ai että ihanaa että tulikin ja Snoopin näin viime kesänä, Pharell Williamsin nyt ja sitten vielä jos kävis niin mahti juttu että Eminem tulisi Blockeille niin insane olisin nähnyt kaikki nuoruusiän idolini!!En ehkä kestäis :D mutta ei nyt nuolaista ennen kuin tipahtaa vai miten se menee..Kuitenkin mun viime viikonloppu oli yksinkertaisesti uskomaton. En keksi mitään kuvaavampaa sanaa, sillä olo oli onnellinen kun kotiin saavuin.

Turku on paikka josta minulla on ollut ennakkoluuloja niin pitkään kuin vain muistan ja vaikka tämänkään reissun jälkeen minusta ei tullut Turku lover niin Ruisrock lover minusta tuli sitten senkin edestä! Sinne on päästävä uudestaankin ja vielä isolla porukalla, ensi kesää siis odotellessa.
Säät suosi ja saatiin telttapaikka. Otettiin aurinkoa ja nautittiin musiikista. Kyllä oli ihmisen hyvä olla ♥ 

Kotiin mein piti lähteä sunnuntaina aamulla mutta hyvän päähänpiston jälkeen ja puhallettuani nollat, niin lähdimmekin neljän aikaan yöllä ajelemaan kotia kohti. Pysähdyksiä kertyi muutama,kahvia ja kyllä siinä kymmenen minuutin väliunetkin käytiin huoltsikan pihalla ottamassa ettei ojassa tarvinnut rämpiä kuskin vaihtoa unohtamatta.. Mutta hengisä, vähän reissussa rähjääntyneenä, mutta sitäkin onnellisempaja ja uutta kokemusta rikkaampana saavuimme kotiin.
Nyt pihalla sataa vettä mikä onkin toisaalta aivan loisto juttu tähän väliin sillä voin luvan kanssa tykittää Kardashiania koneelta ja latailla akkuja. Huomenna saisi minun puolestani sitten taas jatkua helteet sillä olen sitä mieltä että kesä on ihmisen parasta aikaa ja ois ihan huippua päästä pelaamaan beachia, mutta näillä mennään mitä on ja nyt hyvät tiistai päivän jatkoja kaikille !

PS. Arvaako kukaan mitä rustasin tuohon before I die tauluun? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti