keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

W h a t G o o d S h a l l I D o T h i s D a y ?


Helpotus. Ensimmäinen tunne jonka sain kuullessani, että sain solukämpästä paikan. Seuraavaksi tulikin sitten jännistys siitä millaisien ihmisten kanssa päädyn asustelemaan saman katon alle. Voisin toki stressata ja panikoida parin viikon ajan sitä mitä kamaluuksia voisi tapahtua, mutta taidan kuitenkin jättää stressaamatta ja antaa ajan näyttää. Sillä panikoin tai en niin kaksi viikkoa on sama aika, joten käytän sen jotenkin kehittävämmin.
Pakkaamista en luonnollisestikkaan ole vielä aloittanut, sillä olen vähän sitä tyyppiä joka pakkaa paria päivää vasta ennen.. tai edellisenä iltana. Toinen syy siihen etten vielä pakkaa Helsinkiin lähteviä tavaroita on se että ennen koulun alkua edessä on reissu. Reissu tuonne pohjoisempaan suomeen.

Tämä viikko on täynnä menoa, erilaisia tapaamisia, koulujuttujen hoitamista ja juhlimista.Mustikassakin olen käynyt, sekä leiponut omapoimituista mustikoista kaksi piirakkaa.

Tuntuu että tunteet menevät vuoristorataa ja nukkuminenkin tuottaa vaikeuksia, siksi olen vähän väsynyt ja päikkärit kuulostaisi tälläkin hetkellä todella tervetulleelta idealta. Kuitenkin kaiken tämän epätietoisuuden, innostuneisuuden ja loma arjen keskellä oon iloinen. Todella iloinen että kuitenkin mulla on aikaa nähdä kavereita, on aikaa käydä salilla, sekä pelaamassa fudista. Nähdä mummoa ja käydä dogien kanssa aamulla kävelyllä, sekä keittää aamukahvit ja nauttia ne aivan kaikessa rauhassa

Nyt taidan oikeasti painaa pään hetkeksi tyynyyn ja sitten virkeänä, tai ainakin hieman levähtäneenä suuntaan salille. Illalla sitten näenkin hyvää ystävääni pieneen pitkään aikaan, ihanaa
2 kommenttia: