keskiviikko 23. syyskuuta 2015

15 F A K T A A

Viikko jo kovaa vauhtia puolessa välissä ja syksy senkun jatkaa tuloaan. Olo on ollut viime päivinä outo, sellainen väsynyt mutta nukkumaan en kuitenkaan pysty(normaalisti nukun vaikka seinää vasten käsilläseisten tyyliin.) Nukkumattomuudesta valittaminen ei nyt kuitekaan ollut asiani, vaan tässäkin asiassa, niin kuin muissakin negatiivisissä jutuissa voi löytää jotain positiivista. Joten silmä tarkkana ihmiset!
Tässä 15 faktaa minusta näin torstain kunniaksi!
Yllättävän vaikea on keksiä mitään outoja asioita, kun kaikki tuntuu itselleen niin normaalilta. Seuraavaan fakta postaukseen voisin kysyä kavereilta vähän apua, josko heillä olisi mielessä jotain outoja asioita joita tuppaan tekemään. Mutta nyt pidemmittä puheitta faktojen pariin,

1. Olen kahvi addicti. Siis aamuni ei yksinkertaisesti lähde käyntiin ilman kuppia tai kolmea käyntiin. Hauskaa on se miten kahvin juontini alunperin lähti. Olin alle koulu ikäisenä siskoni kanssa päivähoidossa ja hoitajamme joi aina aamulla, päivällä ja iltapäivällä kupposen kahvia, Halusimme Inkan kanssa aina maistaa, mutta koska mama oli kieltänyt niin eihän se käynyt päinsä. Noo sitten kun hoidosta piti lähteä niin yhden kerran saimme kahvia ja en ainakaan muista rakastuneeni makuun heti ensi maistamalta, mutta koska tarinaa jatkaen parasystävämme Pinja ala-asteelta keitti koulupäivän jälkeen aina kahvit niin perässähän sitä mentiin ja kupposet juotiin. Ja tavaksi se on jäänyt ja nykyään rakastan kahvin makua

 I don't have problem with caffeine I have problem without it 
2. Ensimmäiseen liittyen.. juon kahvini mustana (siis jos ei niitä erikoiskahveja lasketa, joita joskus tilaan kun käyn ystävien kanssa kahvilassa) . Syynä yksinkertaisesti se, että jos joskus sattuu ettei maitoa olekaan paikalla, niin kahvi tuntui aina maistuvan aivan liian pistävältä, mutta koska nyt juon kahvini aina mustana niin maku on sopivan vahva aina, koska siihen on tottunut.

3. Laitan herätykseni aina ns. tyhmiin aikoihin. esim 07.57 tai 08.03 , enkä esim tasan kahdeksaksi tai tasan puoleksi tai tasan varttia vaille, vaan luku on aina minuuttia tai paria sinne tänne.

4. Vadelmapersikka mehukeitto ja raejuusto toimii isosti (ja sekaan kun pilkkoo vielä vähän banaania niin avot)! Ja mielestäni yhdistelmässä ei siis ole mitään ihmeellistä, enkä ensin meinannut faktaa edes tähän kirjoittaa, mutta olen saanut niin monet oudoksuvat katseet ruoastani niin päätin sen tähän rustata. Myös enne kuin noudatin gluteenitonta ruokavaliota niin paahtoleitä, vadelmahillo ja juusto ♥♥♥♥ nam nam ja vielä kerran nam ! 
Onko teillä mitään omia "outoja normaaleja" ruokayhdistelmiä ?

5. Kaakao on mun pahe. Juon sitä aivan liikaa, juon sekä oboyta, että tummakaakaojauhe ja maito sekoitusta. Välillä aina pidän taukoa kaakaon juomisesta ja huomaan että ihoni menee todella paljon parempaan kuntoon, mutta sitten taas tulee esim. kylmä ilta tai vaan niin iso kaakaonhimo, että alan taas juomaan sitä..
Tällä hetkellä mulla onkin menossa kaakaon juonti tauko, jonka johdosta olen jounut tolla paljon enemmän vettä ja iho puskee kaiken lävitse.. Joten hyviä ihonhoito/puhdistus vinkkejä vastaan otettaisiin mielellään!

7. Tämä on vähän nolo fakta. Sillä minulla on pitkät hiukset enkä omista harjaa. Hyi minä !
Harjattomana ihmisenä mulla myös menee hiukset solmuun ilman hoitoainetta, joten aina eli jokapäivä kun käyn suihkussa niin käyn hiukset läpi hoitoaineen kera, jotta ne aukeavata kuivattuaan.


8. Treenaamisen salilla aloitin instagramin mukaan 77 vk sitten ja sille tielle olen jäänyt. Olen harratanut myös jalkapalloa sellaiset reilu 15 vuotta enkä kyllä nappiksia vieläkään ole ripustanut naulaan. ;) Snoukkaan myös talvisin.

9. Olen ehdottomasti kesäihminen, mutta rakastan myös talvea, kaiken sen kylmyyden keskellä on kuitenkin se snoukkaaminen mikä pitää mielen virkeänä. Nykyään en myöskään vihaa syksyä tai kevättä, sillä kaikissa on hyvät ja huonot puolensa.

10. Tykkään kokeilla kaikkea uutta (treeni,ruoka,laji, tapahtumat etc) ja välillä ajaudun kokeilunhaluni kanssa tilanteisiin joiden kuuluisi olla kivoja juttuja, mutta saankin kunnon stressitilan aikaiseksi. Näin tapahtui esim. Tough Vikingin kanssa, mutta onneksi enne lähtöä parini sai mut rauhoiteltua ja sainkin nautittua kokemuksesta aivan täysin siemauksin!!

11. Minusta on ihana tutustua uusiin ihmisiin, mutta saatan aluksi vaikuttaa hiljaiselta, sillä tuntuu että menen lukkoon uusien ihmisten kanssa, sekä naurahtelen ja hymähtelen paljon asioille. Kuitenkin hetken kuluttua kun "jää on rikottu" niin yleensä rentoudun vähän ja saankin sanasen suusta.

12.
-Better be the one who smiled than the one who didn't smile back-
-Better an oops than what if-
-Good, Better, the Best, no rest until your good is better and your better is the best-

Tykkään siis selailla paljon weheartittia ja kaikkia quoteita, sekä screenshotata hyviä tekstejä.

13. Osallistun kaiken maailman arvontoihin ja kisoihin. Aina kun lukemassani blogissa(niitä on paaaaljon) on jokin minua kiinnostava arvonta niin I'm in !
Ja nyt arvonnat ovat esimerkiksi mahdollistaneet minulle päivän crossfit treenin, joka oli aivan upea kokemus!

14. Kaksoissiskoni Inka on yksi parhaista ystävistäni. Henkilö johon siis luotan aivan 100 % . Inka aina muistaa painottaa, että hän on mua 8 min vanhempi, mutta onnekseni hän jätti mulle 1,5 senttiä enemmän pituutta, joten sillä voi hyvin piikitellä takaisin :)

15. Puhuin yhden parhaan kaverini kanssa noin vuosi sitten perjantaisin coffarissa, siitä kuinka ihanaa olisi muutta Tampereelle tai vieläpä huikeampaa esimerkiksi Helsinkiin. Ja nyt mä olen täällä. Mielestäni se on aika uskomatonta.

Onko teillä mitään outoja tapoja tai mielitekoja tai mitään mikä saa muut ihmiset katsomaan sinua kysymysmerkillä, jos on niin kommentti kenttä on sana vapaa ! Joten ois kiva kuulla myös faktoja ruudun siltä puolen. :)

4 kommenttia:

 1. multakin löytyy esimerkiks sellasia ruokasekotuksia, että kaverit pitää vähän outona.. :-D haha, mut tosi kiva postaus!

  http://nellipetra.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah :D ja kiitos paljon !! =)
   käyn tsekkaamasa sun blogin :)

   Poista
 2. tosi hauskoi faktoi! :D oli mukava lukee :)

  http://allofmyfashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla! :) Täytyy välillä aina keksiä,jotain tälläsiä normaalista poikkeavia tekstejä koska vaihtelu virkistää :)

   Poista