torstai 3. syyskuuta 2015

Hello September, please be good !


Uudet kokemukset ovat olleet erittäin läsnä tässä viime viikkoina. On tapahtunut paljon ihania ja erittäin jännittäviä asioita, mutta täytyy sanoa, että kyllä stressiäkin on hieman ilmassa. Vaikka siis rakastan uutta ja tuntematonta, niin joitain vanhoja/ tuttuja juttuja kaipaan silti arkeeni.
Tänään näen rakasta serkkuani, joten ainakin yksi tuttu ja turvallinen asia tällekin viikolle ♥

Ilmoitin jokin aikaa sitten itseni ja Pauliinan Meet & Greet tapahtumaan ja voi vitsit oli kyllä ihana kokemus! Jännitin aivan kauheasti tulevaa, mutta parituntinen menikin ihanasti uusien tuttavuuksien kanssa keskustellessa, hyvää ruokaa ja juomaa nauttien ja kynsihoitoa(omiini tuli väriksi nude, sillä kynteni ovat niin lyhyet, että neutraali väri sopii niihin. Ja täytyy kyllä myöntää että olen erittäin tyytyväinen valintaan) ottaessa. Oli siis aivan ihanaa ja varmasti jos seuraavankaan meet and greet tapahtuman aikaan ei ole mitään, niin ilmoittaudun mukaan. Itse ilmoittauduin Mariannan blogin kautta, mutta tapahtuman jälkeen minusta tuli kyllä Lindan ja Alexankin lukija!  Eli siis oikein onnistuneesti järkätty ja arjesta poikkeava tapahtuma ja ainakin itselleni jäi aivan superhyvä fiilis siitä.

Hommasin kortin Sats Elixialle ja olenkin käynyt heidän tunneillaan ja salilla ahkerasti. Pidän salin ulkonäöstä, sillä jokainen on juuri remontoitu ja ohjaajatkin ovat aivan huippuja. Tälle päivälle olen varannut bodypumppiin paikan ja eilen hikoilin spinningisssä. Olen myös käynyt nyt kaksi kertaa Trigger point tunnilla ja voi vitsit kun sattuu, mutta auttaa kyllä senkin edestä. Uskon että kehityksen ja jumimuutokset huomaa kun olen käynyt tunneilla vähän aktiivisemmin, mutta jo nämä pari kertaa ovat avanneet jumituksia oikein mallikkaasti.

Koulussa on tullut paljon taas uutta asiaa. Tänään meillä alkaa onneksi vasta 12 koulu ja vuorossa on pt tunti. Saamme tehdä kavereille 30 min ulkojumpan, johon sisällytetään liikkeiden läpikäynti. Aika "perusjuttua" mutta silti erittäin jännittävää. Voin jakaa oma tekemäni ulkojumpan tänne jos koen sen parini kanssa toimivaksi(=hiki tulee ja lihaksissa tuntuu) , joten stay tuned!

Tough Vikingiinkaan ei ole enää kuin pari päivää, joten asustusta ja henkistä valmistautumista pitäisi miettiä heti kun arjelta kerkeää! Ja viime hetken vinkit ovat edelleen tervetulleita :)

ps. kuvat ovat toistaiseksi puhelinkuvia, sillä kamera ei vieläkään ole löytänyt tietään Helsinkiin. Asia kuitenkin korjaantuu seuraavan kotikäynti reissun aikana.

Paikkana Meetingille toimi Southpark niminen ravintola. Ilmeeltään raikas ja moderni paikka, jossa varmasti viihtyisi myös muulloinkin. Kuulin villiä huhua, että paikan brunssi on kokeilemisen arvoinen.

2 kommenttia:

 1. Oisin niin halunnut olla tuolla meet & greetissä! :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tuolla he sanoivat, että uusi meet & greet on jo suunnitteilla, joten suosittelen kyllä isosti sinne ilmottautumista jos täällä päin asustelet ! :)

   Poista