torstai 29. lokakuuta 2015

Helppo ja nopea aamupala,välipala,iltapala .. itseasiassa pala kuin pala !


En kutsuisi näitä banaanipannukakuiksi (ennemminkin banaanikokkeli), sillä ulkonäkö ei vastaa yhtään niitä hienoja luomuksia, joita suurinosa osaa loihtia. Noh minä en..
Maku on kuitenkin aivan ehdottomasti kohdillaan, joten älkää antako läjän joka sinertää viedä teidän ruokahaluanne minnekkään. Näitä nimittäin kannattaa kokeilla!

Ainekset ovat niinkin yksinkertaiset kuin 2 kananmunan valkuiaista, ½ banaani, mustikoita 
+ päälle ½banaani, viinirypäleitä + ihan mitä ikinä tekee mieli!

-Soseuta valkuaiset ja banaani.
-Heitä pannulle ja ripottele mustikoita päälle.
-Käännä tai kääntele, riippuen siitä kuinka lettu suostuu pyörähtämään.
Tässäkin lajissa harjoitus tekee mestarin. Ja kääntöä voisi edesauttaa kookosöljy pannulla ja joidenkin jauheiden tai hiutaleiden lisääminen soseen sekaan, mutta itse halusin pitää nää mahdollisimman simppeleinä. 
Voit myös vaihtoehtoisesti paistaa soseen uunissa esim. muffinssivuoissa, jolloin ulkonäkö voi olla hieman nätimpi. Eli uuni 200C, n.10 min. Itse koin, ettei ulkonäöllä niin väliä kuhan maku toimii. toimi! 

Vola! Valmista. Ja aikaa meni lähinnä pannun lämpenemisen verran eli ei ole mikään kolmen tunnin gourme jota haudutettaisiin. Tää on vieläpä semi terveellinen tietty riippuen siitä mitkä suklaa,nutella,hillo, kermavaahto setit heittää päälle. Mutta esim. marjojen ja hedelmien,miksei jopa vihanneksien kanssa nautittuna oikein hyvä ja terveellinen annos!

Mitkä on teidän lemppari aineet banaanipannareita tehdessä? Ja millä lisukkeilla? :)

2 kommenttia:

  1. Sopivasti tuli tämä postaus kun olin suunnitellut tekeväni näitä huomenna :D Teen muuten samalla ohjeella, mutta valkuaisten sijaan käytän yhden kokonaisen kananmunan. Parhaita lisukkeita ovat marjat sekä reilusti maitorahkaa... Niiiiin hyvää! :)

    VastaaPoista
  2. Ihan yllätyin kuin hyviä noista oikeesti tulee tollasilla ihan perus aineilla 👌🏽😊 en ookkaan rahkaa kokeillu sopii varmasti hyvin! ja esim. Raejuustokin vois maistua hyvältä noissa. Se hyvä puoli näissä on se että niitä voi tehä vaikka 7 päivänä viikossa ja laittaa aina vaa vaiks eri lisukkeet 🙌🏽

    VastaaPoista