sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Helsinki Showdown 2015

A M A Z I N G
...on se sana jolla eilistä päivää kuvailisin. Aloitin lauantai aamuni ensin siivoamalla 7 neliön kopperoni, jonka jälkeen kirjoitin sivun verran unianalyysiä. Sitten olikin jo aika rientää aamun bodypumppiin ja ai kauhistus kun oli etureidet jumissa torstain tempaus, etukyykky, valakyykky pt treeneistä. Mulla on kyllä ollut ikävä tälläistä todellista kunnon lihaskipua! Joten sitä sain mitä tilasin. Ja selvisin kunnialla aamujumpasta.Takaisin eiliseen päivään. Saatiin Veeran kanssa liput Showdown Expoille, jossa oli Crossfit kisat! Ja siis WAU! Aivan uskomattomia urheilijoita tapahtuma täynnä. En voi edes kuvitella kuinka paljon verta,hikeä ja kyyneliä nuo urheilijat ovat vuodattaneet kuntonsa eteen. Siis esimerkiksi yhdellä kierroksella ( anteeksi mulla ei vielä ole crossfit sanasto hallussa, joten en edes yritä laittaa kierroksien virallista nimeä koska väärinhän se menis...) kilpailijoiden tuli tehdä 50 roikunta vatsaa, jossa varpaat koskettavat ylhäällä tankoa.
Vertauksen vuoksi aloimme miettimään, että montakos sitä itsellä meni koulun kuntotesteissä noin kuukausi sitten.. hikisesti kaksi.
Eli siis hatun nostot, iso huokaus ja tsempit päälle! Sillä heiltä ne näytti sujuvan oikein mallikkaasti ja kuitenkin vatsoja ennen oli liikkeitä, jotka vaativat core lihaksia.


Kaikein kaikkiaan tapahtuma oli aivan uskomattoman hieno kokemus ! Ja crossfit intoni nousi jälleen uudelle levelille. Vielä joskus minäkin uskaltaudun on ramp kurssille!
Jotenkin se tunnelma, kun kilpailijat tsemppaavat toisiaan, antavat kaikkensa. Heillä on tukijoukot mukana, eikä ketään tuomita suorituksen perusteella. Ollaan iloisia kun toiset onnistuu, mutta silti ei treenata mitenkään pilvilinnoissa vaan täydellä teholla, oikeasti niin että tuntuu! Musta se on aivan mahtavaa! ja siksi haluaisin myös itse joskus harrastaa crossfitia. Yhteisöllisyys, se on jotenkin niin silmiinpistävän ihanaa tuossa lajissa.ahaha..pakko kertoa loppuun vielä sunnuntai päivän kevennys.
Lipuissamme luki, että tapahtuma paikka on Jäähalli, Lähdimme puoli kahden aikaan asunnolta rautieasemalle päin. Otimme junan Pasilaan, josta meille neuvottiinkin tie Hartwall areenalle. Paikan pälle päästyämme kysyimme pihalla apuja siihen mistä pääsisimme sisälle, sillä ulkona ei ollut minkäänlaisia viittoja tai mainoksia tapahtumasta. Vastaukseksi saimme " Ei täällä mitään crossfit repimisiä mahdu tänään olemaan koska Elastinen esiintyy tänään, tein tapahtuma taitaa olla messukeskuksessa".
Vähän ihmetytti että onko noinkin iso tapahtuma siirretty messukeskukseen ilman ilmoittamista.. No eipä oltu.. pienen netti surffailun päätteeksi tulimme tulokseen, että sitähän oltiin väärällä jäähallilla, joten juna takaisin keskustaan ja ratikalla Töölöön jossa oikea halli oli.
Lopulta siis löysimme turvallisesti perille, mutta 20 minuutin kävely matkaan saimme kulutettua melkein kaksi tuntia junalla,ratikalla ja kävellen. Onneksi kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin ja kerkesimme katsomaan kisojakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti