perjantai 20. marraskuuta 2015

Melkein kuin uusi alku

Mulla on jo pidemmän aikaan ollut sellainen fiilis, että haluaisin painottaa tätä blogia johonkin suuntaan. En siis lokeroida tiettyyn kategoriaan, tai lyödä lukkoon postaus päiviä, vaan ennemminkin keksiä aiheita mistä postaisin ehkä urheiluun, kokkaamiseen, hyvinvointiin, fiiliksiin koskien.
Ehkä tehdä jotain treeniin liittyviä videoita tai muuten vaan fiilistellä kaikkea sitä mitä oon itse liikunnan ja harrastamisen kautta oppinut. Tietty unohtamatta niitä kahvittelu hetkiä ystävieni kanssa♥


Joten päätinpä sitten arkistoida mun vanhat postaukset ja jättää vain noin 50 postausta yli 500 postauksestani. Sillä en kuitenkaan halunnut aloittaa aivan nollasta. Eikä tänne nyt mitään ihan yltiöpäisen radikaalia muutosta oo sisältöön tulossa, päätin vaan että tästä eteenpäin postaan vain sellaisia tekstejä ja kuvia joihin oon oikeasti tyytyväinen, eikä vaan postausta postauksen takia if you know what I mean.

Nyt kuitenkin jos mieleen juolahtaa jokin idea tai postaus aihe niin saa heitellä tulemaan. Esim. ruokapäiväkirjaa on joskus pyydelty ja sellaisen meinaan kyllä oikeastikin toteuttaa kun sen aika tulee! Mutta niin ideoita otan mielelläni ihan koska vaan vastaa!
Nyt oikein hyvät viikonlopun alut ruudun sille puolen  muistakaahan nauttia joulun odotuksesta, glögistä ja hyvästä seurasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti