sunnuntai 29. marraskuuta 2015

The only real luxury is time. You can't get time back. So enjoy now


Perjantaina oli viimeinen valokuvauskurssin tunti, jonka jälkeen me kaikki viisi olemme nyt ammattilaisia..NOT ,hehheh olipas hauska vitsi. Mutta jäi mulle ainakin käteen jotain pieniä vinkkejä ja ideoita kuvaamiseen liittyen. Mun puolesta tuo kurssi olisi voinut jatkua vielä ensikin viikolla, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan.
Sain kuitenkin jotain uutta kuvausintoa noilta tunneilta. Pienempänä tai no silloin kun olin ylä-asteella niin mulla oli Inkan kanssa kamera koko ajan mukana. Koulussa, treeneissä,kahvilassa, synttäreillä, mummolassa ihan missä vaan ja kyllähän niitä kuvia on ihan superkiva katsoa jälkeenpäin. Jossain vaiheessa se kamera vaan jäi aina kotiin. Puhelin astu kehiin ja sinnehän sitä tulee nykyään suurinosa kuvista taltioitua. Mutta onhan kamera kameralla otetuissa kuvissa se oma juttunsa. Kamerassa saan myös itse päättää millä asetuksilla ota kuvan, kun taas puhelimella niin ei voi tehdä, ainakaan kovin isossa mittakaavassa.

Syy uuteen kuvausintoon saattaakin olla se, että osaan hyödyntää kameramme säätöjä paremmin, ymmärrän niistä ehkä hiukan enemmän kuin ennen kurssia ja se on oikeasti ihan älyttömän siistiä kun kameralla voikin tehdä jotain mitä ei aikasemmin osannut tehdä.

Vitsit mulla on pää niin täynnä kaikennäköisiä eri kuvia, joita haluaisin ottaa, mutta en osaa, vielä. Valokuvaamisen oppii valokuvaamalla, niin kuin opettajamme meille sanoi.
Koitan siis tästälähin ottaa kameran hiukan ahkerammin mukaani. Kuitenkin vain silloin kun siltä tuntuu ja silloin kun inspiraatio iskee, sillä en halua tehdä tästä mitään suorittamista, vaan sellaista hyvällä fiiliksellä tekemistä.

Sain puhuttua rakkaan pikkusiskoni kameran eteen, joten iso kiitos hänelle, sillä kyseessä on helppokuvattava. Täytyykin alkaa lämmittelemään muitakin perheenjäsenia ja kavereita kameran eteen, jotta pääsen treenaamaan tätä lajia.

Näihin kuviin näihin tunnelmiin hyvät sunnuntai iltapäivän jatkot♥ 
Lähden tästä funfitia kohti tekemään selkä+vatsa treenin näin sunnuntain kunniaksi. 
Enään alle 20 päivää lomaan !jesjeswuhuu ! ! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti