sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Näin valmistaudut jouluun

...ja sen tuomiin herkkuihin. Let's face it , jouluna on tapana kattaa pöydät koreiksi mitä perinteisimmillä tai perinnöttömillä ruoilla. Ja vaikka kuinka yrität ottaa vain hiukan, niin illalla ähky yllättää. Jos ei ruoka ähky niin sokeri ähky ainakin, nimimerkillä kokemusta.
Kuinka sitten valmistautua tähän tulevaan koitokseen.

Aloita joulufiilistely ajoissa. Käy kaupungilla ihastelemassa jouluvaloja ja joulun tuoksua, ime sitä ihanaa tunnelmaa, jottei jouluna tarvitse sitten ähkyssä yrittää iloita kaikista kynttilöistä, valoista ja koristeista kerralla, perhettä ja ystäviä unohtamatta. Muista, että ystävät ovat läsnä myös muina vuoden päivinä, joten muistetaan heitä myös muulloinkin kuin jouluna. Kaikki kaverini, joiden silmille tämä kantautuu, ootte rakkaita ♥

Nauti glögistä rusinoilla jo ennen joulua, joten joulupäivänä ei sitten tarvitse vetää övereitä.

Liiku. Liike on lääke, sekä liikunnalla ja urheilulla on muutenkin positiivisia vaikutuksia oloosi, joten winwin jaksat myös syödä muutaman suklaan enemmän ;)
Muutenkaan älä unoha urheilua jouluksi, joulu ei ole syy liikkumattomuuteen, joulu on hyvä syy keksiä luovia ratkaisuja kuntosalin tilalle, jos se sattuu olemaan kii.

Kun treenissä tulee se kohta, että ei jaksa, en vaan jaksa, ei pysty NIIN SIINÄ VAIHEESSA mieti sitä fiilistä kun voit illalla kahvikupposen kaveriksi ottaakin ylimääräisen suklaan namnam..tietty unohtamatta sitä uskomatona fiilistä sen kunnon treenin jälkeen!
Itse olen karkkilakossa jouluun asti, mutta glögiä rusinoilla on kyllä tullut juotua niiiiiiin paljon että huhhuh.

Vuoden ekat joulutortut tehty kera ihanan seuran, sekä ensimmäiset piparitkin tuli jo koristeltua samalla kertaa. Joten itse olen ihan hyvissä ajoin tämän asian suhteen.
Aijon vielä kehitellä itselleni ja teille joulujumpan, sekä haluaisin tehdä piparkakkutalon pienellä tvistillä, joten en vielä paljasta mitä oon pienessä päässäni kehitellyt joten pysytelkääs kuulolla 


Loppu yhteenvedoksi voisin sanoa, että muista terveelliset elämäntavat, mutta ole kuitenkin armollinen. Nauti joulunodotuksesta, joulusta ja sen tuomasta ilosta, rauhasta ja ruoasta. Muista kuitenkin, että joulu se on vuodenkin päästä ja ettei suklaat ja joulupiparit lopu maailmasta, joten nauti niitä kohtuudella.

Näissä tunnelmissa oikein hyvää päivät jatkoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti