maanantai 4. tammikuuta 2016

"How dangerous," she thought, "to finally have something worth losing."

Voisin aloittaa...
valittamalla siitä kuinka söin liikaa suklaata jouluna, kuinka paljon liikaa tuli syötyä ylipäätään jouluna tai lomalla yhteensä. Turvottaa. Kuinka tuntuu ettei treenit kulkeneet enää loppu vuonna niin kuin niiden kuuluisi kulkea, en tiedä kulkeeko vieläkään, Unirytmi on perseellään, loma loppuu, koulu jatkuu, väsyttää, kaamos, on pimeää, en pääse mäkeen, ...
TOISAALTA

Vietin joulun perheen ja parin serkkuperheen kanssa, myös mummo oli isosti messissä. Tehtiin susheja joulupöytään, katsottiin leffoja yhdessä, käytiin uimassa.Tein onnistuneen raakakakun. Näin kouvola kavereita kunnolla pitkään aikaan, nukuin yli kello 09:00 ilman ongelmia, treenasin joka päivä, vietin uv:ni hyvässä seurassa, nauroin, itkin, puhuin paljon ja nauroin vähän lisää. Kuuntelin hyvää musiikkia ja otin valokuvia. Join, juan, juon paljon kahvia, shoppailin, löysin uudet salikengät, tein hyvän treenin,juhlin, kävin vuokatissa ja vieläkin on lomaa hetki jäljellä. 
Paljon parempi fiilis jää kun miettii asioita positiiviselta kannalta. Melkein koko vuosi vielä edessä, kaverit vierellä, perhe vierellä ja suunnitelmia niin paljon, että pitäisi päästä jo toteuttamaan. Onneksi on 366 päivää joten aikaa on enemmän kuin viime vuonna ;)
Onko teillä mitään lupauksia, tavoitteita tai suunnitelmia tälle vuodelle? Onko niiden toteuttaminen jo alkanut ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti