maanantai 11. tammikuuta 2016

Kiiltomatoja, tähtiä ja katto tasoja niistä on erinomainen cycling tunti tehty

Voihan voihan maanantai sanon minä...
En normaalisti tykkää lokeroida maanantaita epäonnen, väsymyksen ja stressin päiväksi, sillä mielestäni asenne ratkaisee ja se on päivä muiden joukossa. Jopa sellainen päivä milloin voi aloittaa ns. puhtaalta pöydältä ja tehdä tulevasta viikosta loistava tai ainakin aloittaa loistavasti!

Kuitenkin tänään täytyy sanoa, että ei ole ollut ihan niin loistava päivä kun olisi voinut toivoa.
Ensin heräsin kutosella alkavalla, sillä juna lähti hilkkua ennen puoli kahdeksaa. Tottakai juna oli melkeimpä täysi ja tottakai sain juuri sen paikan missä vierustoveri yrittää kovasti kiilata minut seinän ja ikkunan väliin. Noh matkasta selvittiin ja Kallioon päästiin. Olin jopa niin innoissani että meinasin suunnata koulun penkille puolituntia etuajassa. Noo eipä se mitään, siinä sitten menin tunnille, jossa selviää että maanantait ovatkin nykyään etäopiskelupäiviä jos ei ole mitään erityisiä ongelmia kurssien kanssa. HIPHEY!! Olisin siis voinutkin jatkaa lomaani vielä päivällä..
No mutta onneksi en ollut ainut epätietoinen ja pystyimme siinä sitten vaihtaa loma kuulumiset kavereiden kanssa :)

Koulusta päästyä kävin kaupassa ja olin siinä samassa tipakassa tiputtanut lapaseni matkanvarrelle. MUTTA onneksi joku ihana ystävällinen ihminen oli nostanut lapasen maasta turvaan ja löysin sen. Nyt ei palellu kumpikaan käsi
Asunnolle tultaessa olin niiin jäässä, että päätin keittää kuumaa mehua. Tulikuumamehu, väsynyt minä, epäkeskittyminen = mehut rinnuksille..auuuuts !! Pääsi kaksi valittua sanaa, jonka jälkeen paita pesuun, muutamat syvät hengitykset ja viileää vettä päälle. Selvisin.

Ennen kun menin salille olin päättänyt hoitaa VR opiskelija korttiasiani kuntoo. Kuva on. Hakemus lappu on. Henkkarit on. Mut hei hakemus on mennytkin vanhaksi ja täytyy hakea aivan identtinen mutta uusilla päivämäärillä.. En siis saanut hoidettua sitäkään vielä. (myönnän, omaa tyhmyyttäni etten ollut lukenut lappua uudestaan ja painanut mieleen että se on vain kuukauden voimassa myöntämispäivästä, mutta täytyy myöntää että ärsytti) Jälkikäteen ajateltuna, onhan nää aivan tyhmiä pikkujuttuja jotka ärsyttää ja maailmassa on niin paljon muutakin pahempaa, mutta oli silti pakko pääsät vähän tuulettamaan fiiliksiä.

Illalla pääsin kuitenkin onneksi salille purkamaan oloa. WAU! Interval Cycling oli niin hyvä kuin viime vuonnakin ! Sama vetäjä, samat naamat ja aivan mieletön energia koko salissa. Vaikka kolmen viikon tauko tästä koetuksesta olikin, niin oli kyllä hyvä, ihana,oksettava, mutta mieletön. Ja jälkifiilis mitä mahtavin, Kannatti siis kärsiä päivän pienistä kuopista, sillä illan treeni palkitsi isosti.
Muistakaa siis työkin, että vaikka elämä potkis päähän yrittäisi latistaa, niin treeni auttaa ! Ainakaan siitä ei ole haittaa yleensä

Loppujen lopuksi siis jäikin ihan hyvä fiilis tästä viikon aloituksesta! Nyt nokka kohti uusia haasteita, hyvää alkanutta viikkoa myös ruudun sille puolen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti