sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Iso pieni sana: K i i t o s ♥


Tiedättekö kun ihmiset kasvaa, koulut vaihtuu ja välimatkat kasvaa. On ystäviä joiden kanssa vietit koko ylä-asteen nauraen mahat kippurassa, lukiossa tapasit uusia ihania ihmisiä. On kavereita jotka ovat muuttuneet tutuiksi, joiden kanssa ei mitään sen suurempaa draamaa ole käynyt, mutta life just happened ja tosiasia on, että tiet voi erkaneta.
Sitten on niitä ystäviä, joiden kassa olet pelannut pienestä pitäen samassa joukkueessa, tutustunut harrastuksen tai koulu kautta ja teitä ei vois erottaa edes näkemättömyys. Ystäviä joiden kanssa saattaa vierähtää hetki jos toinenkin ihan vaan mistään puhumisen parissa. Nauru irtoaa herkästi ja voit tuntea olevasi kotona. Saat jakaa mielipiteesi eikä kukaan tuomitse,vaikka oltaisiinkin erimieltä. Kavereita joita et välttämättä näe joka päivä, mutta tavatessa tuntuu, ettei väliaika olekkaan ollut asia eikä mikään..ikävää tietty lukuunottamatta. 
Oon niin onnellinen siitä, että olen saanut fudiksen, leirien ja matkojen kautta elämänikäisiä ystäviä. Ystäviä joiden kanssa ollaan kuvattu järkyttäviä mainoksia, taikatemppu videoita,valokuvia, kokattu ja kokeiltu kaikkea "älä kokeile tätä kotona vinkkejä". 
On se sitten kahvihetki, elokuvan katselua, puhumista, nauramista, hiljaa olemista, aliaksen pelaamista,fudista tai valokuvaamista niin ystävien kanssa nuo hetket on kyllä sata kertaa parempia hetkiä ♥ Joten olkoon tämä omistettu kaikille rakkaille ystäville, niin perhe kuin suku mukaan luettuna, niin teille kiitoksena, ihan vaan koska olette. K i i t o s

2 kommenttia:

  1. Hei tohon edelliseen postaukseen niin ite kävin just tänään ekaa kertaa kehonkoostumusmittauksessa ja oli kyllä ihan positiivinen kokemus, ehkä päällimmäisenä (niinkun nyt varmasti tiäätkin) se että näkee ettei ole just esim. kehon mineraaleilla/nesteytyksellä mitään ongelmaa ja vähän myös lihas- ja rasvamassan määrää, tasapainoa ja sijaintia. Mielenkiintoisinta varmaan tulee olemaan se, että jos vaikka vuoden tai puolen päästä menee uudelleen niin näkee et onko mikää muuttunu! :)

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä totta!:) Eikä ollu niin pelottava kokemus kun ensin luulin, selvisin siis kunnialla :D
    Ja pitää kyllä joskus uudestaa päästä, että näkee just et onko kehitty missää ja miten :)

    VastaaPoista