sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Selvitetään mistä kehoni koostuu

Olipa kerran kuntosalikeskuksessa kilpailu, kilpailu jossa tuli arvata kahvakuulan paino. Painon oikein arvatessaan pystyit voittamaan itsellesi lahjakortin. Sellaisen summassa valitun, joka saattoi sisältää lähes mitä vain kuntoiluun liittyen.

Minäpä sitten menin ja arvasin painon oikein: 12 kiloa. Vaikka en kuulaa kamalasti olekkaan heilautellut muuta kuin kylkirutistuksia tehdessä. Ja okei tuon kyseisen päivän jälkeen on koulussa ollut kahvakuulaa, sekä keskuksien välisessä skabassa oli etuheilautus liikkeenä.
Palataan kuitenkin takaisin tuohon kilpailuun.
Sain siis valita summassa itselleni lahjakortin ja arvatkaas mikä sieltä tuli.....no kehonkoostumusmittaus.
OU NOOOO YEAH
"Voi kauhistus" tais olla ensimmäiset sanat jotka kortin nostettua sanoin. Enkä tiedä miksi, siis tuohan on aivan mieletöntä, että mulla kävi niin hyvä tuuri että voitin tuollaisen. 
Mittaus tulee suorittaa helmikuun aikana, joten varasin sen heti kun oli seuraava aika eli ensiviikon perjantaille. Ensin kävi mielessä, että pitäiskö pistää kunnon kuntokuuri pystyyn, mutta sitten ajattelin hetken aivoilla ja tulin siihen tulokseen, että viikossa en ensinnäkään saa paljoakaan aikaan ja toiseksi on ihan kiva saada ns. realistinen kuva koostumuksesta ilman sen suurempia repimisiä.

Olin aluksi myös aivan kauhuissani, että jos sieltä tulee jotain järkyttävää luettavaa, mutta sitten aloin taas ajattelemaan ja totesin, että okei selviän! Ja nyt kun mittaukseen on lähes viikko vielä aikaa, niin alan jopa olla joltain osin innoissani.. okei ei nyt liiotella.. mutta jollain tapaa kauhunsekavissa tunnelmissa odotan tuloksia. Ja eihän minun tarvitse tuloksia kenellekkään kertoa,ne on lähinnä itselleni luettavaksi, sekä saatan saada jotain vinkkejä esim. lihastasapainostani.

Onko teistä kukaan käynyt kehonkoostumus mittauksessa? jos on niin millaisia fiiliksiä kyseinen tapahtuma teissä herätti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti