perjantai 26. helmikuuta 2016

Viikkokatsausta kesken viikon
Olen aika hyvin ottanut viimeisen seitsemän päivän aikana haltuun leffateatterit, sillä ensin kävin lauantaina Saran kanssa katsomassa Deadpoolin 4/5 ja keskiviikkona sitten koulukavereiden kanssa tuon How to be single 5/5.


Treenattua on myös tullut tälläkin viikolla. Jostain syystä treenit eivät ole kulkeneet aivan omaa tahtiaan. Yksittäistä syytä en osaa sanoa, mutta välillä vaan on sellaisia ajanjaksoja kun tuntuu että voisi nukkua koko ajan, mikään ei jaksa innostaa ja tuntuu ettei kello kulje eteenpäin. Tippa tulee linssiin kun saat yhdenkin kommentin on se sitten positiivinen tai negatiivinen. Sitten kun on hetki aikaa hengähtää niin aika kulkee pikakelauksella eteenpäin.
Kouluhommat+kesätyön haku ilman tulosta(vielä)+huonot yöunet+uuvuttunut olo+tieto siitä että joutuu kohta luopumaan rakkaasta+kaikki pienimmätkin asiat joista ei tarvitsisi edes murehtia= not good. . .

Tälläisissä tilanteissa olis tärkeintä muistaa kuunnella sitä omaa oloa ja mitä se keho meille viestittää. Itse oon pitänyt kiinni treeneistä vaikka tuntuisikin ettei jaksa, sillä salilla ajatukset voi heittää narikkaan ja purkaa oloa treeniin. Olen kuitenkin ottanut treeniviikkooni yin yogan nyt kahtena viikkona, jolloin on pakko rauhoittua ainakin tunniksi. Toinen asia jota tarvitset tällä hetkellä on kaverit ja Inkan näkeminen, jotka molemmat korjaantuvat tänä viikonloppuna♥♥♥ Rentoa oloilua, maailmanparantamista parhaassa seurassa, sekä rentoutumista viinilasin ja ruoan merkeissä.

Hyvää viikonloppua tai ehkä jopa hiihtoloma viikkoa, jos sinulla sellainen on! Rentoudu, riehu, nauti tee sitä mikä tekee just sut onnelliseksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti