sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Vierailu koulupäivän aikana

Rehellisesti. Olen hyvin montaa mieltä tästä koulusta mitä tällä hetkellä suoritan, mutta kuitenkin joskus myös tapahtuu jotain positiivista, hauskaa ja sellaista mistä olemme sopineet. Päästiin nimittäin viime torstaina seinäkiipeilemään, sekä jousiampumaan koulupäivän aikana. Ja oli kyllä ihan superhauskaa! Olen kyllä molempia testannut aikaisemmin, mutta olihan tuolla ihan älyttömän hyvät mahdollisuudet ja puitteet viimosen päälle :) Paikan nimi oli muistaakseni Tapanilan Urheilukeskus.

Pelottavinta kiipeämisessä ei suinkaan ollut korkeus, vaan se kun piti päästää irti, eikä varmistaja ollut ihminen vaan katosta roikkuva laite. Selvittiin kuitenkin hengisä ja kyllä taas kerran huomasin kuinka oon koukussa siihen "pelkäämis" adrenaliini tilaan, joka tulee pelon voitettua.


Elämän tähtihetkiin voin lisätä myös jousiammunta pisteeni, sillä ammuin toka parhaan tuloksen aivan koko luokasta, enkä siis normaalisti ole mikään spesiaalihyvä tässä lajissa. Aloittelijan tuuria, mutta fiilis oli kyllä hyvä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti