maanantai 11. huhtikuuta 2016

K a t s a u s v i i k o n l o p p u u n j a h u o m i s e e n


Well well, maanantai aikalailla viittätoistaminuuttia vaille valmis. Takana ihana viikonloppu, sillä Inka tuli kotiin käymään, päästiin treenaamaan samaan aikaan piiiitkästä aikaa ja täytyy sanoa, että vaikka ei tekis samaakaan treeniä niin treenikaverista saa kyllä aina omanlaista buustia omaan tekemiseensä!
Tuli tehtyä melko tiukka treeni viikko viime viikolla ja kyllä kropassa tuntui. Päätin tänään kuitenkin mennä Grittiin ja kyllähän siellä hiki taas irtosi! Salilla meni normaalia pidempään ja uskoisin että siitä johtuen kroppa käy vielä vähän ylikierroksilla eikä nukkumisesta tule oikein mitään.(eikä tämä koneilukaan varmasti auta asiaa.. heh)
Huomenna tiistaina mulla on viimeinen koulupäivä ennen työharjoittelua, mutta edessä on melko pitkä päivä. Herätys 05:34, junaan 06:23 ja kouluun. Takaisin juna on vähän ilta seitsemän jälkeen lähtevä eikä välissä ole paljon lepotaukoja. Kauhuninnostuneen jännittyneissä fiiliksissä odotan huomista, sillä meillä on testipäivä johon kuuluu kehonkoostumusmittaus, kuntotestit, sekä ppergometri pyöräily, jota jännitän ehkä eniten. Tähän väliin voisin valitella kuinka kroppa huutaa jumeja, enkä tunne olevani ehkä parhaimmillani testeihin, mutta toisaalta teen huomenna sen päivän parhaan kunnon mukaan testit ja oppimaanhan sinne mennään, joten ei paniikkia.. eipä.. 
Viikonloppu siis tuli, oli ja meni vähän liiankin vikkelään. Ei me oikein mitään erityistä tehty, treenattiin, käytiin kavereilla ja muuten vaan hengattiin. Tehtiin paljon ei mitään, mutta vähän kaikkea you know. 
Nyt taidan kuitenkin etsiä sen nukkumasan, jotta en nukahda siihen pyörän selkään, vaikka siitä tuskin on pelkoa.. Ainakin sellasita juttua olen kyseisestä testistä kuullut että alta pois. Jos selviän hengisä ja saan kaivettua kameran esille niin saatan tulla jakamaan vähän fiiliksiä testeistä, että millaisia asioita mittailtiin ja miten meni. 
Nyt kone kiinni ja untenmaille niin kerkeän sulkea tämän vielä maanantain puolella! Oikein ihanaa ja keväistä viikon jatkoa :)


Inkalle kredittiä fudistreeni kuvista♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti