torstai 2. kesäkuuta 2016

Juuri nyt toivon...


-Selviäväni tulevista työpäivistä, sillä kyseessä on ensimmäiset päivät jolloin minulla ei ole tukihenkilöä koko ajan vierellä.
-Saavani kunnon yöunet, sillä tuntuu kuin kävelisin kevyessä sumussa päivästä toiseen ja päikkärit kuulostaa kovemmalta kuin puoletkaan oikeasti mielenkiintoisista asioista.
-Kaikkea hyvää ystävilleni, sukulaisille ja oikeastaan kaikille viikonloppuna valmistuneille tuhannesti onnea ja muistakaa nauttia sillä päivä on ikimuistoinen♥ 
-Löytäväni motivaation ja sellaisen tekemisen meininki fiiliksen treenaamiseen. (Ei en ole lopettanut liikkumista, vaan normaaliin tapaan käyn salilla, mutta kaipaan sitä jotain.. jonka toivottavasti kohta löydän!)
-Tästä kesästä tulevan ikimuistoisen hyvällä tavalla verrattuna esim. viime kesään!
-Paljon kesäiltoja ystävien kanssa, hyvää musiikkia, festareita, rahan tienaamista, yö uinteja, aurinkoa. valokuvia, fiilistelyä kaikkea mikä kuuluu kesään ja hyvään oloon
Halauksia,rakkautta, hyviä keskusteluita, naurua, tunteita...
-Teille jokaiselle kaikkea hyvää ja hyviä unia. Sillä tämä flicka painaa nyt pään tyynyyn (okei eka fitnespäiväkirjat ja sitte..) jotta herään virkeänä kuudeksi töihin!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti