lauantai 12. marraskuuta 2016

Jäätyminen vai tukahtuminen?


Kumman sinä valitsisit ? Miksi?

Rakastan talvea, mutta vihaan kylmyyttä.
Kysehän on vain pukeutumisesta ja aina voi laittaa lisää päälle. Eikö? Mutta silti se kylmä aina yllättää, tulvii luihin ja ytimiin jostain silmien mentävästä raosta..Ei kiva.
Tottakai tuona hetkenä kun pakkanen tai viima tulee paikalle, niin lisävarusteita ei ole lähettyvilläkään tai vaihtoehtoisesti et millään malta lähteä semilämpimän peiton alta viuhahtamaan pukemaan lisää päälle, sillä kriittiset pari minuuttia tuntuu niin epämiellyttäviltä.

Kuuma. Hiki valuu vaikka suurin liikunta suoritus hetkeen on hengittäminen ja veden juonti. Vaatteita voi riisua tiettyyn pisteeseen, mutta nahkaa on paha alkaa repimään. Mikä neuvoksi?
Kylmä suihku vaikka sanotaan että vähän kehonlämpöä alhaisempi suihku toimisi paremmin. Ei, kun pitää saada masokistin lailla jääkylmää vettä että olo helpottaa.
Juo vettä, ei auta. Pue höntsät päälle, ei auta. Tukahdu, onnistuu..

Vaikka kuumuutta ei voi "paeta" niin ainakin vielä kun en ole kokenut sitä 40 asteen kuumuutta, ilman pulahtamis mahdollisuutta, ilman apukeinoja. Niin valitsen kuumuuden.  Sillä silloin kun se jäätymis piste tulee ja tuntuu että luun katkeaa ja varpaat tippuu, niin ei kolmetkaan villasukat tunnu auttavan. Siinä meinaa äitiä tulla ikävä useampaankin otteeseen.

Kuten mainitsin. Rakastan kuitenkin talvea ja odotan malttamattomana että pääsisin vetasemaan snoukan jalkaan ja testaamaan miten se lähtee tänä kautena. Toivottavasti pääsen laskemaan edes kerran ennen meidän reissua Joten nyt seuraavaksi vaan kaikki pukeutumis vinkit käyttöön! Jos on jotain toimivia kikkoja niin otan vinkit vastaan, sillä mishelinmieheksi pukeutuneena on hiukan vaikea oleskella, saati sitten lasketella tai kokeilla pyöriä jotain pieniä temppuja.
Terveisin talvea rakastava kesäihminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti