maanantai 19. joulukuuta 2016

5 Kuvaa puhelimen kätköistä


Lähes jokapäiväinen ruokani on munakas. 2-3 valkuaista ja 1 keltuainen, mahdollisesti pinaattia,  tomaattia, kanaa, broilerleikettä ja mausteita. Ja ainakana vielä en ole kyllästynyt tuohon makuelämykseen <3_<3

Joulukuun aikana on tullut treenattua useampaan otteeseen vanhalla kunnon Mypatalolla. Sali jossa ei turhia laitteita ole (laitteita ei oikeastaan ole ollenkaan.. :D).. Tanko, muutamat käsipainot ja levypainoja, mitäs sitä muuta treenin vetämiseen tarvisikaan. Mypiksellä vallitsee sellainen omanlainensa viba, kumimaton tuoksu ja hiukan rätisevän radion tahdissa treenaaminen, siinä on kuulkaas sitä jotain.

FINALLY! Sain kuin sainkin aikaseksi kysyttyä kaverilta josko hän leikkais mun hiukset aka herättäis mun latvat eloon. No niistähän sitten lähti. Aluksi tuntui että musta lähti ihmsenä puolet pois, mutta nyt vähän ajan kuluttua olen alkanut jo hieman tottumaan lyhyempiin hiuksiin ja ei nää niin pahat ole. Ja siitähän ne kasvaa ja kesällä luultavasti jo kodikkaampi olo. Kyllä nämä myös tuntuu paaaaljon paksummilta ja sileämmiltä kun se "hiirenhäntä" saatiin leikattua pois. :)

Ekat ja tällähetkellä vielä vikat joulukuun koristellut piparit. Pidettiin mummolassa pikkujoulut pienellä porukalla. Pipareiden leipomista, safkaa, jouluvalojen ripustamista ja trivialpursuitia hyvässä seurassa♥

2x insane cycling. Tiedätkö sen tunteen kun olet antanut treenissäsi kaiken. Oikeesti all in ja hanat auki kun ohjaaja niin sanoo. Muistan kun viimeksi Helsingissä ollessani lemppari spinning ohjaajani maanantain interval spinnussa olen tuon fiiliksen tavoittanut, mutta lauantaina siihen tuli muutos.
Menin aamulla ensin tekemään muutaman liikkeen ja sarjan treenin pakaroille, jonka jälkeen suuntasin suoraan 45min tehospinnuun. Ja se fiilis sellasen treenin jälkeen miltä et aluksi odottanut yhtikäs mitään ja oletkin tunnin jälkeen kaikkesi antaneena, raukeana, hiestä märkänä ja hymy huulilla. Se fiilis..sitä mulla oli ikävä! Vaikka en ollut edes tajunnut että kuin paljon.
Sunnuntaina suuntasin sitte saman ohjaajan tunnille ja sama setti, mutta ei harmittanut ollenkaan! Sillä sain taaaaaas hiet niin hyvin irti että alta pois. Lisää tämmösiä.
Tänään taitaa tuo kovempi sykkeiden nostatus jäädä väliin, sillä 2 päivää putkeen olen nyt omaa hermostoani siihen malliin rasittanut, että selkä/hauis treeni saa tänään riittää. Laitetaan siis kaikki peliin kuntosalin puolella tämän maanantain aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti