lauantai 3. joulukuuta 2016

Jalkatreeni ilman laitteita




Mun joulukaleri jatkuu treenillä. Olin pitkästä aikaa tällä viikolla fudis salillamme. En tiedä mikä siellä on, mutta joku sellainen oma fiiliksensä. Ei mikään autotalli sali, mutta vähän sellainen underground olonen vaikka ihan maan yläpuolella onkin..
Käytiin inkan kanssa alkuviikosta ensin rutistelemassa vähän yläkroppaa ja itse poikkesin vielä seuraavanakin päivänä tekemään jalkoja.
Suuntasin salille yksin, joten nappasin mukaan kameran ja päätin videoida treenin, johon et tarvitse viimeisimpiä kuntosalilaitteita tai oikeastaan laitteita ollenkaan. Ainoastaan levypainoja, tangon, pallon ja käsipainot, sekä korokkeen. Aikalailla perus isoja liikkeitä alkuun, jonka jälkeen muutama kohdistava liike. Etenkin takareidet olivat seuraavana aamuna hyvin treenatun oloiset ja magnesium tabletit tuli enemmän kuin tarpeeseen.

Tänään olenkin sitten viettänyt vapaa päivää. Sain kirppislaput haettua että nyt voidaankin alkaa tarroittamaan tavaraa, hain puhelimen korjauksesta, kävin tekemässä yläkropan treenin, menin mummolle ja yllärinä rakas serkkuni oli siellä♥♥♥ ja illalla vielä suuntasin kavereiden luo ja nyt tässä kahvikupin kera katson toisella silmällä Gilmoren tyttöjä ja toisella tätä.
Olen gt:ssä vasta ensimmäisellä kaudella ja haluaisin jo katsoa sen uuden kauden, joka julkaistiin nyt ihan hetki sitten. Mutta koitan nyt katsoa nämä 7 kautta pikaseen, jotta pääsen tykittämään tuotta uusinta :D
Hyvää sunnuntai aamun jatkoa ruudun sille puolen ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti