torstai 8. joulukuuta 2016

Perjantailla höystetty kotitreeni

Hyvää perjantaista huomenta!

Tänään ei pakkanen paukkunut aamulla töihin lähtiessä, mutta onneksi lumet olivat vielä maassa tuomassa oman osuutensa pimeysmasennuksen hoitoon.
Jotta minäkin voisin hieman helpottaa tuota (ehkä) kehon vallitsevaa väsymystä, niin päätin kuvata lyhyen kotona tehtävän hyvän mielen treenin.

Yhdeksäs joulukuuta, joten sehän meinaa yhdeksättä luukkua. Ja mikäs sen parempaa kuin aloittaa päivä lyhyellä jumpalla vieläpä villasukat jalassa. Ei siis tarvitse kärvistellä kylmissään kun sukat saa pitää jalassa koko treenin ajan. Tämän treenin voikin tehdä joko heti päivän kärkeen, jotta keho ja mieli herää perjantaihin tai vaihtoehtoisesti töiden tai koulun lomassa väliaika jumppana, silloin kun tuntuu ettei keskittyminen enään riitä ja on pakko päästä liikkeelle. Tai illalla kun työt on tehty eikä salille meno innosta tai lenkille lähtö. Vetaseppa villasukat jalkaan ja tee tämä lyhyt villasukkatreeni.

Välineet joita tarvitset ovat villasukat ja liukuva lattia (laminaatti, parketti, laatat...), sekä sopivan mitallisen joulumieltä ;) Ja sitten eikun menoks!

Tee liikettä 30 sekuntia, jonka jälkeen vaihtoaikaa 10 sekuntia. Kun olet tehnyt koko kierroksen, palauttele 1-3 min, jonka jälkeen toista treeni vielä 2 kertaa. Yhteensä siis 3 kierrosta.


Hyvää viikonlopun alkua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti