torstai 22. joulukuuta 2016

Pikkujoulut kuuluvat jouluun


Mitä olisi joulun odotus ilman pikkujouluja?

Mielestäni pikkujoulut kuuluvat joulunodotukseen ja siksipä me päätimme järjestää pikkujoulut pienellä porukalla mummolassa. (Meillä oli myös kavereiden kanssa vähän niin kuin pikkujoulut ja lähdettiin ulos mutta nyt keskitytään niihin mummolassa tapahtuviin.)
Ilman draamaa ei vältytty, mutta lopputulema oli että kaikilla oli hyvä mieli, mahat täynnä mummon tekemää ruokaa, omina lemppareina Annin nimeämät Chiken ballsit (gluteeniton,maidoto) ja granaattiomena.
Toki pikkujouluihin kuuluu myös pipareiden leipominen, niin myös meidän. Koristelu myös...ja syöminen ;) Mummo oli tehnyt mulle myös gluteenittomia pipareita, niin en minäkään jäänyt tuona lauantaina ilman sitä ihanaa kanelin,kardemumman ja neilikan makua.

Sovittiin jo etukäteen että mitkään liian muodolliset juhlat nämä eivät ole, mutta pientä aikataulun alkua suunniteltiin kuitenkin. Kuten arvata saattaa ei me paljon kelloa katseltu vaan syötiin kun oli nälkä ja tehtiin asioita fiiliksen mukaan. Lahjojen vaihto, trivialpursuitin pelaaminen, pipareiden koristelu, joululaulut ja maailman parannus,jouluvalojen ripustaminen sekä silmämeikinteko harjoittelut olivat osana mein pikkujouluja. Myös hiihtokisat pauhasivat telkkarista ja snappi lauloi.

Mielestäni oikein onnistuneet pikkujoulut perheen kesken ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti