lauantai 21. tammikuuta 2017

Terveisiä Balilta !

All good täällä näin. Kohta viikko ollaan nautittu Canggusta ja kyl täälä ainakin tähän asti on ollut aivan ihanaa. (Lukuunottamatta omaa tyhmyyttä kun molemmat palettiin.... Pahasti)
Täällä kaikki on olleet todella ystävällisiä meille ja ollaan saatu hyviä vinkkejä ja neuvoja ystävällisiltä ihmisiltä.
 Me lennettiin Kuala Lumpurista Air Asialla Balille. Lento kesti about 3h ja päästiin turvallisesti perille ja rinkat tulivat myös ehjinä ja jouhevasti kun me saavuimme tänne. Ollaan Balilla tasan 30pv joten viisumia me ei tarvittu mutta onneksi maahan tullessa meillä oli näyttää paluu liput joten lentokentällä kaikki hoitui hyvin.
 Ekana iltana ( tai oikeastaan lähes jokaisena) satoi aivan kaatamalla, mutta olihan se meri käytävä tsekkaamassa. Merivesi on täällä todella lämmintä !!
 Mun ehdoton suosikki tähän mennessä kun puhutaan ruokailusta on Peloton. Vegaaninen ruokapaikka josta saa aamupalaa ja lounasta. Aivan super värikkäitä ja sitäkin paremmin maustettuja safkoja. Nam! Ja gluteeniton ruoka ei ole heille ongelma ❤
 One of my dream came true. Päästiin surffaamaan JA PYSYIN PYSTYSSÄ! Ensimmäinen surffitunti otettiin Echo rannalla josta meille sanottiin että siellä on helppo aloittaa surffaaminen. Mmmmm no siitä voi olla montaa mieltä sillä omaan silmään Echon aallot olivat isompia kuin Berawassa. Toki päiväkin vaikuttaa mutta niin.
Saatiin huippu surffiope jonka kanssa surffattiin 1h per ihminen. Oli hauskaa vaikka puhistin kyllä varmasti sielun sillä suolavedellä. Definetly woth it!
 Second fav. Nalubowl smoothiebowl paikka. Siis täällä oikeasti löytyy tyyliin joka kulman takaa mitä ihanamman näköisiä kahviloita ja ruokapaikkoja. Nalubowl sijaitsee Echo rannan lähettyvillä.


 Auringonlaskut on point <3
 Kävimme raftingissa eli laskemassa koskea. Oli kyllä kokemus itsessään ja laskemisen jälkeen meille tarjottiin(hintaan kuului ) paikallista safkaa. Hyvää sekin.


 Jo toinen kerta Pelottomassa. Vaikka Mama kovasti pelottelee ja varottelee ja muistuttaa että varokaa vatsapöpöjä. Olen uskaltautunut syömään salaatteja koska no katsokaa nyt noita. Voisin omistaa kokonaisen postauksen tuolle paikalle, ehkä omistankin reissun jälkeen sitten.
Huom! Ruokapaikoissa on usein vesipisteitä joista saa ilmatteeks juua vettä. Niin niistä on ihan OK juoda sillä vesi on sitä pullo/tönikkävettä.
Heh sillä mehän ostettiin aluksi pullovettä tuolla mutta sitten ystävällinen saksalais mies valaisi meitä että vesi on puhdasta noilla pisteillä.
 Toinen surffitunti tänään. Saatiin jo astetta pienemmän laudat ja meni hyvin. Tällä kertaa mentiin Berawa rannalle joka sijaitsee kävelymatkan päästä Koa d surfer hotellista. Saatiin taas aivan huippu opettaja ja tällä kertaa päästiin samaan aikaan veteen ja molemmat sai surffata 2h.
(Saatiin myös vähän turvallisuus vinkkejä ja muita hyviä pointteja )
Ja siis oikeesti se fiilis kun saat ekan oman aallon ilman että opettaja kääntää sun lautaa,työntää vauhtia tai avittais muuten kun tsemppaamalla ja sitten kun sä saat sen aallon ja nouset ja pysyt pystyssä , voi että se tuntuu hyvältä !!!
After surfing lunch. Mentiin kokeilemaan Garage ravintolaa tässä mein lähellä ja oli hyvää. Mie tilasin hedelmä lautasen ja kanaa ja vihanneksia. +veden yhteensä 70K eli ehkä 6€ about.

Ainakin vielä ollaan säästytty mahavaivoilta vaikka ollaan pesty hampaita ihan hanavedellä. Vihannekset kanssa. Uskaltauduttiin vuokrata se kuuluisa skootterikin vaikka onhan tuo liikenne aika hullua. Se menee joka ehtii ja autoja kannattaa varoa! Ja niin se vasemmanpuoleinen liikenne.
Skootteri kuitenkin helpottaa tosi paljon kun pitää mennä jotain 2-5 km matkoja edestakas jos ei aina jaksa kävellä. Me tuolla köröteltiin menemään ja rohkeammat kuskit voi ohittaa tarvittaessa.
Nyt ruvetaan valmistautumaan lauantai illan viettoon joten heidoo! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti