sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Viimeinen päivä Kuala Lumpurissa | Petronas Twin Towers

Iltaa vielä kertaalleen Kuala Lumpurista(klo 01:24). Päivällä jo Balin auringon alla !!!
Kävimme Inkan kanssa ihailemassa Petronas Twin Towereita perjantaina. Ensin kuvailtiin alhaalta ja illemmalla päästiin korkeuksiin.
Meillä kävi hyvä tsäkä lippujen kanssa sillä ensin meille sanottiin että pe on myyty loppuun. Kun päästiin tiskille niin siihen oli tullut juuri 2x peruutus joten myöhän napattiin ne paikat. Hintaa lipulle oli 85myr eli 17€ noin. Kyllähän he rahastaa melko paljon mutta oli siellä kyllä kävijöitäkin, bisnestä bisnestä.
Päästiin siis ensin tuohon väliputkiloon n.10 min jonka jälkeen hissillä vielä kerrokseen 86 jossa aikaa kuvien ottamiseen ja maisemista nauttimiseen annettiin 15-20 min. Kuvia oli vähän vaikea ottaa sisältä sillä ikkunoiden valot heijasti aika pahasti mutta omiin silmiin sai taltioitua hienoja maisemia!
Mentiin tuonne keskustaan metrolla jonka hinta tästä meiltä oli 2,40 myr eli ei paljoakaan.

(Kuvia löytyy läjäpäin lisää mutta tilanpuutteen vuoksi ne menee pikkusiskon kautta jo kotikoneelle joten reissun jälkeen voidaan palailla vielä useampien otosten kera matkakuvien pariin)

 Tavattiin lauantaina yhdessä kahvilassa kaksostytöt jotka olivat myös reppureissaamassa. Hauskan asiasa teki sen että heillä oli eroavaisuudet ns. Samanlaisia kun mulla ja inkalla ja että mein mielenkiinnon kohteet klikkaili aika hyvin yhteen ! Lisää tälläisiä chattailuhetkiä, niitä en malta odottaa..
Viimeinen treeni Kuala Lumpurissa ei suinkaan ollut juoksemista vaikkakin hyvää terapiaa myös mein tän päivänen koko kropan supersetti treeni. Hiki tuli ja hyvää teki ! 
Oltaisiin myös haluttu mennä kokeilemaan flowing yoga tuntia mutta se oli valitettavasti täynnä kun me saavuttiin mestoille. Mutta ehkä vielä joskus, nimittäin tuo kehonhuolto, se vaatii vielä parantamista. 
Muuten tää mein viimeinen kokonainen pv (sunnuntai)täälä meni syödessä(riisiä, smoothiebowlia,hedelmiä ja marspatukkaa) ja hupparishoppaillessa ja pakkailun merkeissä. 

 Huomenna (tai siis tänään) onkin aikainen herätys 05:30 ylös ja eikun matkaan ja nokat kohti viereistä bussiasemaa (KL Sentral) ja sieltä skybus (kai lentokenttä bussi ainakin toivon mukaan) ja sillä lentokentälle. Meillä on aamulento joten siksi näin aikaisin liikkeelle. Toivotaan että herätys herättää ja päästäisiin Balille turvallisesti perille.
Lento on vain n. 2-3 h mutta jostain syystä minua jännittää lennellä Air Asialla mutta onneksi Inka on mun rutistuskätenä jos meinaa jännittää.

Miksi me ollaan valittu ainakin näin alustavasti bussi niin ihan hinnan vuoksi. Eli taksi maksaisi meiltä yhteensä n.100 myr ja bussi maksaa 24myr
Kestoltaan aika samat.
Klia express maksaisi 110 myr ja matka kestäisi vaan 33min.
Eli plan a) bussi ja plan b) metro ,jotta ei myöhästytä lennolta !:)

PS. Mie täälä äsken koitin jotain näpytellä, niin siinä rytäkässä poistin myös kommentin viimepostauksesta joten anteeksi sulle. Mie kuitenkin sen lukasin ja kiitos siitä! <3Ihanaa että näistä ilostuu joku muukin kuin ite ainoastaan (tää on myös hyvä keino pysyä itekkin ajantasalla tekemisistään) ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti