tiistai 21. helmikuuta 2017

Viikko aikaa palautua

Annoin itselleni viikon aikaa. Viikon aikaa palautua reissusta...

Aloitin säännöllisen salilla käymisen heti keskiviikkona kotiuduttuamme ja olenkin nyt kuluttanut salin painoja viimeiset 6 päivää urakalla. Tuntuu vaan että pitää saada purettua sellasita oudon tuntuista energiaa johonkin ja sali on "helppo" vaihtoehto sille. 

Huomenna tuo viikko tulee täyteen ja musta tuntuu että tarvitsisin vielä toisen viikon. Väsymys, nuutunut olo ja aikaansaamattomuus kalvaa mieltä. 

Pitäisi lukea pääsykokeisiin sillä kuuluisalla ajatuksella.
Pitäisi käydä vaatteet läpi, josko sais kirppispöydän taas pystyyn.
Pitäisi olla aktiivisempi.
Pitäisi saada ruokavalio kuntoon.
Pitää saada olo hyväksi.
Pitää siivota auto.
Pitää mennä lenkille.
Pitää, pitää,pitää...

NO KUN EI PIDÄ!

Mihin katosi se huolettomuus, hyvä olo itsestä ja toisista. Mihin meni se stressittömyys ja hyvältä tuntuva arki? Tilanteisiin heittäytyminen ja spontaanius? Ei se sinne Balille jäänyt sillä jo ennen reissua mulla oli olo että "voi vitsit, tässä taidetaan mennä jo oikeaan suuntaan". Nyt se kaikki on kuin pyyhkiytynyt pois. 
Maha on kuin olisin jauhanut pussillisen purkkaa ja juonut litran zeroa päälle. Pää tuntuu raskaalta ja keskittyminen lukiessa, sitä ei ole. Ajattelen, en tee. Tuntuu kuin olisin tehnyt kaikkea sitä mitä mietin mutta en kuitenkaan. Olen taas väsynyt. 

Joten...

Ei huomenna, ei kohta, ei ihan just vaan NYT! Nyt otan itseä niskasta kiinni. Sellaisella napakalla otteella mutta niin ettei ketään satu. Kirjoitan kaikki tulevat tapahtumat, sovitut asiat ja pääsykoepäivät paperille. Lisään sen kuuluisan lepopäivän mun treeniviikkoon myös täällä Suomessa. Puhdistan ruokavalioni vähän paremmaksi ja pyrin huoltamaan kehoa aina välillä.
Kevät tuo tullessaan vaikka mitä kivoja tapahtumia kuten parhaankaverin synttärit, Sappee viikonlopun, Wappulounaat, Haloo Helsingin keikan, pääsykokeet Jyväskylään ja Vierumäelle, työt jatkuu ja aloitan "treenihaasteen" itseni kanssa, sekä Helsingissä vierailua.

Päätin että en pakota itseäni tekemään mitään, mutta rohkaisen kovasti. Lukeminen ja treenaaminen ovat sellaisia asioita joista en luista! Lukeminen siksi että ilman sitä kouluun on hiukan vaikea päästä ja treenaaminen siksi että se on mun henkireikä, silloin kun tuntuu ettei jaksa. 

Vastapainoksi töille, treenille ja lukemiselle aijon valokuvata, koska rakastan valokuvaamista, nähdä kavereita ja viettää rentoja iltoja. Jatkaa jalkapallon pelaamista!! Kuunnella hyvää musiikkia ja ulkoilla Marthan kanssa tuolla kauniissa kevät säässä. 

Motivaationlähteinä toimivat...
-Hyvä olo
-Kouluun pääseminen ja siitä seurauksena toivonmukaan muutto, omakämppä ja uudet ihmiset/vanhat kaverit ja uusi elinympäristö
-Koulutus--> Ammatti --> rahaa--> matkustaminen --> tee sitä mitä rakastat
- Kehittyminen (treeneissä kuin pääsykoemateriaalien handlaamisessa)

(Smoothiebowl sisältää ½avokado ½banaani päällä ja sisällä, sopivasti mustikoita, 1+1 tl chiasiemeniä, vettä & puuro on 0,4dl tattarihiutaleita, 1,5dl vettä, 2 kananmunanvalkuiaista ja alle mehukeittoa)

Tässä aatteita jotka ovat tällähetkellä päällimmäisenä mielessä. 

 Millaisia tavoitteita sulla on tulevalle vuodelle, keväälle tai huomiselle? Mitkä asiat motivoi sua pääsemään tavoitteeseen? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti