torstai 16. maaliskuuta 2017

Ystäväkirja

Bongasin tälläisen ystäväkirja tapaisen tekstin Annika Ollilan ja Laura Hämäläisen blogeista ja halusin itsekin vastata seuraaviin kysymyksiin. 
Tulipa nostalginen fiilis tätä rustatessa, ihan niin kuin joskus ala-asteella saman tapaisiin vastauksiin vastatessa...

Nimeni on… Oona Elisa Sihvola

Jotkut tosin kutsuvat minua… Oonaksi (Mulla ei ole koskaan oikein ollut lempinimeä, vaikka ala-asteella kovasti sellaisen halusin sillä muillakin oli :'D )Nykyään Oona on hyvin fine.

Oon syntynyt… Kotkan keskussairaalassa 4.6.1995

Pienenä olin varma että minusta tulee… Taitoluistelija ( Note: En ole koskaan harrastanut luistelua, mutta meillä oli tapana kattoa maman kanssa taitoluistelua telkkarista ja siitä se ajatus sitten lähti.)

Kolme parasta piirrettä minussa on… Osaan kuunnella, innostun helposti ja olen tunnollinen.

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu… Haloo Helsingin keikka, Ellinooran keikka, Wappulounaat!! Ja yhtenä isona kouluun sisään pääseminen!!!
Suosikkikaupunkini on… Canggu ehottomasti!! Ja San Fransicostakin tykkäsin tosi paljon, mutta vielä on paaaljon paikkoja missä haluan päästä käymään. 

Suosikkibiisini tällä hetkellä on… Haloo Helsingin- Saatanan Zen, Sigrid- Don't kill my vibe, Rag'n'Bone Man- Skin, Ed Sheeran- Galway Girl

Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on… Pelottoman Fuel Good salaattiannos. NAM♥
Suomesta en osaa sanoa sillä täällä mie käyn niin harvoin ulkona syömässä että ei ole mitään lempparia. (Joten kavereiden keittiöt, niistä erityisesti rautakorven keittiö)

Suosikkijuomani on… Vesi, pepsi max/cola zero ( tämän kanssa olen hieman kysymysmerkin paikalla, sillä enää en tiedä olenko vannoutunut pepemaken juoja vai onko kelkka kääntynyt zeron puolelle...)  ja kahvi. Kolmen kombo mikä toimii isosti. Tuota keskimmäistä mie koitan kovasti vähentää!!

Suosikkisarjani just nyt on… Lie to me ja Hart of Dixie

Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on… Anastasian "nestemäinen" kulmaväri ja lorealin rose luomiväripaletti. 

Suosikkisovellus puhelimessani on… Instagram, Snapchat ja VSCOcam

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Omat ja kaverin tavarat. Ei vaan oon yrittänyt opettella pakkaamaan ainoastaan tarpeelliset vaatteet, sitten kameran ja laturit siihen ja puhelimeen. Lompakko of course ja passi tarvittaessa.
Mulla kuitenkin tuppaa kertymään sitä tavaraa aina vähintään viikon varalle vaikka reissussa olisin vain 3pv. Sain jopa reppureissullekin pakattua ylimääräistä 1/4 rinkallisen verran tavaraa :'D.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Suunnittelen treenejä, muokkaan kuvia, katon netflixiä ja luen blogeja, sekä katson vlogeja.
 
Viimeisin sisustusostoksesi? Ostan sisustusostoksia heti kun mulla on oma kämppä.

Viimeisin Whatsapp-viesti? "muistan, nyt mie muistan hyvinkin"

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Wappulounaisiin, Festarilippuihin tai lemppari artistin keikaan (Ellinoora esim.)

Bravuurini keittiössä? Banaanipannarit, pinaattitomaattimunakas tai sitte nuudelikasvishöskä

Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta? Minttu questbarin, propudin (maidotonta versiota odottellessa ;) ) kaneliomena inkivääri karkkeja, soija-tai mantelimaito kaakaota, taateleita tai sitte ihan normi suklaata ja irttareita tai kolmen kaverin jäätelöä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti