keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Ostin treeni- ja ruokavalio-ohjelman

Olen treenannut salilla vuodesta 2011. Salilla treenaaminen alkoi ensin jumpista, jonka jälkeen laajensin osaamista kuntosalin puolelle. Aluksi jännitti, mutta netti ja etenkin youtube on täynnä opetusvideoita ja erilaisia treenivinkkejä, joista sainkin paljon apua.
Apua niin pitkäksi aikaa että vasta nyt 2017 päätin, että kokeilen ulkopuolisen tekemää henkilökohtaista ohjelmaa.

Suurin syy ohjelman ostoon oli ruokavalio. Mulla ei ole koskaan ollut ruokavaliota, jossa mitattaisiin jokainen ruoka-aine tarkasti, mutta nyt sellaisen päätin ostaa.
Treenien tekeminen ja suunnittelu ei minulle ole ongelma, mutta aijon nyt ainakin hetken toteuttaa tuota ulkopuolelta tullutta ohjelmaa, mutta tarpeen vaatiessa tai mielenkiinnon säilyttämiseksi saatan välillä tehdä omakeksimiä treenejä väliin.

Ruokavaliolta toivon, että pääsen irti pöhötyksestä ja illalla tulevista mieliteoista.
Ei tässä mitään fysiikanlakeja lähetä uhmaamaan vaan lähinnä panostetaan ateriaväliin ja ravinnon riittävyyteen ja niin ettei mitään tarvittavaa jää uupumaan.
Eli lähinnä ei mitään mitä en entuudestaan tietäisi, mutta kun omalla kohdalla sitä tuppaa "vähättelemään" ravinnon tärkeyttä. Nyt päätin että käännän tämän kortin ja kokeilen!
Toinen asia mikä vähän jännittää on salitreenien väheneminen, mutta uskon että pari päivää salitta tekee kropalle hyvää ja kehitystä alkaa levon johdosta myös näkyä.

Jaan fiiliksiä viikon välein, niin saan itsellekin ns. päiväkirja tapaista asiaa, jotta voin sitten kuukauden tai kahden jälkeen katsoa mistä sitä lähettiin.

Asiaan aikalailla liittymätön, mutta loppuun vielä julkaisematon video pääsiäiseltä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti