lauantai 1. heinäkuuta 2017

Killeri jalkatreeni // Nolottaako tulipunainen naama treenin jälkeen?

Tein vähän aikaa sitten niin hyvän jalkatreenin että jos ei olis jalat siitä tullut edes hiukan helliksi niin en tiedä mistä sitten.
Aika perusjuttuja, mutta kivaa vaihtelua omaan tekemiseen, sillä olen nyt kuukauden päivät tehnyt lähemmän 15 toiston sarjoja kun taas tänään painettiin 8-10 suurinosa, semi napakoilla painoilla niin ettei ylimääräisiä toistoja irtoa mutta tekniikka säilyi. Taut pidin max 1 min mittaisina.

4x10-8+20 Kyykky + Askelkyykkykävely paino kiekko kattoa kohta
4x10-8 Mave
3x10+10+10 Reiden ojennus laitteella ( molemmat jalat yhdessä, jonka jälkeen heti perään molemmat jalat yksin)
3x10-12 Polvikyykky smithissä
2x 10+10+7+10 Lantionnosto setti levykiekolla ( eli ekat 10 normi lantionnosto, seuraavaksi 3 pumppaava, seuraava 7 pumppaava ja lopuksi vielä 10 normaalia)
3x10+10+10 Prässi (ensin leveä jalkojen asento, seuraavaksi jalat yhdessä keskellä ala reunassa, viimeinen keskellä yhdessä yläreunassa)

Finaalina tein 1000 askelta porraskoneessa ja hiki näennäisesti lensi treenin lopussa.

Sain jopa kuulla yhdeltä asiaakkaaltamme että " Siellähän taisi tulla hiki!" 

Minä olen tunnetusti se mein salilla, jonka naama on punainen vielä tunti treenin jälkeenkin, joten kyseinen kommentti ei kovinkaan yllättänyt.
Gritin jälkeen sain muutaman hymyilevän katseen kun näytin kuulemma kovaa treenanneelta. Ja niinhän sitä oltiinkin, kovaa oli menty ja mun mielestä siinä ei ole mitään pahaa että treenin jälkeen näyttää kaikkensa antaneelta. Toiset enemmän toiset vähemmän hikisinä yleensä jumpan jälkeen ketään väheksyen.
Jotkut ei yksinkertaisesti hikoile niin helposti kuin toiset ja treeni voi olla onnistunut ilman että paita on läpimärkä, mutta itselle tulee ainakin aivan törkeen hyvä fiilis jos pääsee hikoilemaan oikein kunnolla !

Onko sun mielestä noloa olla punanaama treenin jälkeen vai himmailetko treenin kustannuksella ettei hiki pääsisi yllättämään?
Haluaisin ihan mielenkiinnosta kuulla mielipiteitä.. Olen nimittäin itse kuulunut aikoinaan siihen kastiin ketä suorastaan nolotti olla naamapunaisena esim fudispelin jälkeen vaikka keho ei välttämättä olisikaan ollut niin loppu kuin naama antoi ymmärtää. Nykyään olen sinut asian kanssa ja mun mielestä on ihanaa kun kuonat lähtee kunnolla liikkeelle treenin aikana ja sitten tunnin hikoilun jälkeen on kuin uudesti syntynyt olo ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti